- 8 tortilla pentru tacos (din comerț)
- 1 ceapă galbenă
- 2 roșii
- 1 cutie de fasole roșie fiartă
- roșii pasate 100 gr
- carne de vită tocată 250 gr
- ½ ardei gras verde
- chimen pudră
- sare, piper
- salată verde (opțional)
Mod de preparare:
Într-o tigaie, căliți ceapa cu puțin ulei de măsline.
Adăugați carnea și amestecați timp de 5 minute.
Tăiați roșiile și ardeiul gras în bucățele mici.
Adăugați-le la carne împreună cu pasta de tomate și continuați fierberea încă 5 minute.
Strecurați fasolea roșie și adăugați-o la amestec cu 2 minute înainte de a opri focul.
După ce ați oprit focul, adăugați chimenul.
Umpleți foile de tortilla adăugând salata verde (dacă se dorește).
Se poate alătura cu o pastă de avocado (guacamole).