Ingrediente:
- 4 piept de pui
- 1 ardei gras verde, 1 ardei gras roșu
- 2 lămâi verzi
- sare, piper, curry
- 1 lingură miere
- 2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Tăiați pieptul de pui și ardeiul în bucăți.
Pe frigăruile de lemn, intercalați bucățile de pui și ardei gras.
Puneți frigăruile pe o farfurie sau un platou de dimensiunea lor.
Stoarceți 2 lămâi.
Într-un castron, se toarnă zeama de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură de miere şi 1 linguriță de curry. Apoi se adaugă sare şi piper.
Se toarnă amestecul peste frigărui și se lasă la marinat 2-3 ore în frigider, răsucind în mod regulat frigăruile pentru a fi acoperite de marinadă.
Puneți frigăruile pe grătar la foc moderat și când sunt gata, serviți-le alături de legumele preferate la grătar și o salată verde mixtă.
Nutriţie/ porţie: 185 calorii - 23 g glucide – 20,7 g proteine - 3,1 g grăsimi